Training Coachend Leidinggeven

Coachend leidinggeven is gericht op het goed presteren én leren van medewerkers. Niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn. Het kan een heel geworstel zijn om je medewerkers zo motiverend aan te sturen. Toch is het dé manier van nu en de toekomst. Uiteindelijk is coachend leidinggeven leuker voor je werknemers én voor jezelf.

Personeel aansturen is geen simpel trucje dat je ‘even’ onder de knie krijgt. Natuurlijk heb je een idee over hoe je wil overkomen op je werknemers. Maar behalve een juiste uitstraling is het ook de bedoeling dat je manier van leidinggeven doeltreffend is. Wat dacht je van coachend leidinggeven?

Doelgericht, krachtig en effectief: zo wordt deze manier van leidinggeven gekenmerkt. Dat komt omdat je vooral resultaatgericht bezig bent als leidinggevende. Ook vergroot je de betrokkenheid en verantwoordelijkheid van medewerkers, door gesprekken met ze te voeren. Samen stel je doelen op en geef je feedback op de resultaten die medewerkers behalen. Logischerwijs vergroot je hiermee de zelfstandigheid van medewerkers. Ga meer eens na hoe een grote verandering dit kan betekenen voor je bedrijf.

Je leert in vier dagdelen wat coaching is, hoe je feedback kunt geven en hoe je teams kunt coachen. Coachend leidinggeven in de praktijk’ geeft je in vier dagdelen praktische kennis. Na afloop van de training kun je je rol als leidinggevende in je bedrijf veranderen en je werknemers meer motiveren dan voorheen.

Voor wie

Directeuren, ondernemers, managers en leidinggevenden.

Evert Jan van Brussel
Segerserf 7
3828 LC Hoogland
(Amersfoort)

(06) 223 42 109
info@evertjanvanbrussel.nl