Referenties

“Evert Jan is een plezierige trainer/coach met een speciale antenne om snel tot de kern te komen. Hij heeft zijn eigen stijl van coachen voor een effectief veranderingsproces. Hij weet je in je kracht te brengen, heeft geweldige humor en daagt je op een positieve manier uit om snel tot inzicht en resultaat te komen. Zijn aanpak kan ik dan ook iedereen van harte aanbevelen!” March 17, 2010 Patrick Warmelink, Internet Marketing specialist | Business Coach | Directeur, iVendo – effectieve marketing

“Evert Jan is een uitstekend coach, die in staat is mensen aan zich te binden en organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling. Evert Jan is pragmatisch, flexibel en vooral inspirerend. Evert Jan heeft een essentiële bijdrage geleverd aan het re-Invention traject binnen de school voor gastvrijheid en toerisme.” March 15, 2010 Steven Helfrich, schooldirecteur.

Naar aanleiding van mijn eigen reflectie en ontwikkeling, was ik op zoek naar een (persoonlijke) coach.Binnen mijn werkgebied werd ik geattendeerd op Evert-Jan van Brussel, door positieve ervaringen van een aantal personen heb ik contact gezocht. Evert-Jan gaf mij het eigen roer in handen. Ik wou iets bereiken en daar had ik iemand bij nodig. De bijzondere punten van de sessies zijn voor mij:

  • Vertrouwen geven
  • Niets moet alles mag
  • Zelf laten denken
  • Geen oplossingen geven van zo moet het, maar mij laten denken en zo tot een (heldere) oplossing komen
  • De rust
  • Bewust laten worden van hoe ver je al bent met persoonlijke ontwikkeling
  • Opdrachten laten maken om andere kijk op zaken te creëren

Esther: docent Euroborg.

Evert Jan is een trainer coach die de kunst van het speels verleiden verstaat. Hij weet je door zijn lichtheid, humor en scherpe observaties mee te nemen naar waar het echt om gaat: in veiligheid verkennen van jouw functioneren.” January 27, 2010 Drs. P.A. Zwarter, (School-)Directeur (school principal),

Tijdens het coachen was de kracht van Evert Jan om humor te gebruiken. Ik heb heel wat gelachen om mijzelf en mijn reacties. De dingen die ik zei kon hij uitvergroten of beamen, waardoor ik er achter kwam hoe destructief ik over mijzelf aan het denken was. Ik kon bij hem eerlijk zijn: vertellen wat er in mijn hoofd omging zonder daarvoor veroordeeld of afgestraft te worden: ik hoef niet te veranderen alleen inzicht te krijgen. Na een coaching uur had ik energie en had ik zin om aan de slag te gaan met de tips i.p.v. dat ik moe was en dacht: weer een opdracht erbij..

Evert Jan is een fijne vent waarbij ik vertrouwen voelde. Juist daardoor heb ik heel veel geleerd.   (POH  Huisartsenzorg.)

In mijn werk, op de werkvloer, in mijn privéleven merk ik steeds meer de positieve invloed en inzicht die Evert Jan mij heeft doen inzien. Ik kan vaker toepassen de handreikingen welke ik heb gekregen tijdens de gesprekken. Ik kan steeds meer mijzelf zijn op mijn werk.

Ik heb ontdekt dat ik het werk leuk vind. Hoop tevens dat er voor mij een uitdaging ligt in de manier van communiceren, en dat ik mij hier verder kan ontwikkelen. ( Doktersassistent)

Ik werd gecoacht door Evert Jan omdat ik meer wilde leren omtrent grenzen aanvoelen en aangeven.

Evert Jan hield me een spiegel voor en stelde rake vragen waardoor ik van mezelf kon leren en zelf keuzes kon maken die me verder hielpen.

Soms zag ik door de bomen het bos niet meer maar door de wandelingen met Evert Jan door het Metbroekbos in Smeerling kon ik het bos weer zien en de bomen laten voor wat ze zijn. Dat laatste is voor mij een eye opener geweest. Meer dingen laten voor wat ze zijn en weten dat ik niet altijd het onderste uit de kan kan halen.

 

Dank je wel Evert Jan! ( Praktijkmanager )

Evert Jan van Brussel
Segerserf 7
3828 LC Hoogland
(Amersfoort)

(06) 223 42 109
info@evertjanvanbrussel.nl